Zdravka Svetličić - homeopat 


Rođena sam 1965. Završila sam srednju medicinsku školu te diplomirala na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu. 2000.godine završavam studij homeopatije na „The London Internacional College of Homeopathy“.

 

15 godina sam radila u Psihijatrijskoj bolnici gdje sam stekla iskustvo u radu u individualnim i grupnim psihoterapijama te sam pohađala edukaciju iz psihoterapije. Iz tog područja sam napisala nekoliko stručnih radova i sudjelovala na stručnim simpozijima.

 

Radila sam na programu iz homeopatije pod nazivom „Javna predavanja, savjetovanja za farmaceute i seminari samopomoći i pomoći“ (osmislila program, aktivno sudjelovala u realizaciji i evaluaciji programa).

 

Prevela sam s engleskog priručnik „Mali podsjetnik 120 homeopatskih pripravaka“- J.H.Clarke koja je katalogizirana u publikaciji Nacionalne i sveučilišne knjižnice, Zagreb.

 

Održala sam brojna predavanja iz područja medicine, farmacije, veterinarske medicine i homeopatije.

 

Nastavila sam se stručno usavršavati iz homeopatije te sam bila na nekoliko stručnih seminara (Dr.Javahar Shah; Mario Boiadjiev; Dr. Shreepad Khedekar – Predictive Homeopath).

 

Završila sam edukciju iz Bicom dijagnostike i terapije te postala certificirani Bicom terapeut.

Bicom_certifikat
diploma_homeopat_zdravka_svetlicic
diploma_medicina_zdravka_svetlicic
certifikat_homeopatija_zdravka_svetlicic
Diploma_veterina_zdravka_svetlicic
Zdravka Svetlicic
  • Grey Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • Grey YouTube Icon

 Homeopatski centar VALERA, Ulica Dragojle Jarnević 1, Trešnjevka, 10 000 Zagreb, tel:01/3795-614, mob:098/986-9830