Povijest Bicom terapije

 

Svaki živi organizam emitira elektromagnetske valove kao rezultat biokemijskih procesa tijela. Postoje zdrave frekvencije ali i bolesne koje su uzrokovane raznim utjecajima bilo da se radi o bakterijama, virusima, parazitima, gljivicama, toksinima ili ozljedama.

Svaka tvar (živa ili neživa) emitira energiju. Razlikujemo različite oblike energije (kemijska, toplinska, električna, mehanička, nuklearna, energija zračenja). Energija stalno mijenja svoj oblik. Svaka supstanca (uključujući i viruse, bakterije, otrove….) zrače određenom energijom koja ima  potpuno individualne karakteristike. S obzirom da živimo u “simbiozi“, frekvencije različitih supstanci  stalno djeluju jedna na drugu te mijenjaju valnu duljinu ili frekvenciju.

 Kako je sve počelo?

Georges Lukhovsky

Georges Lukhovsky 1925. je napisao knjigu „The Secret of Life“ gdje tvrdi da sva živa bića emitiraju elektro-magnetne signale, a jezgra svake stanice ih  prima i odašilje.

Gustav Stromberg

1936. Gustav Stromberg u svojoj knjizi „The Soul of the Universe“ tvrdi da struktura svakog organizma ima cijeli sistem sitnih nematerijalnih valova i polja.

Harold S. Burr

1972. završeno je istraživanje u kojem su sudjelovali brojni biolozi, znanstvenici i američka vojska, a objavio ga je prof. Harold S. Burr s medicinskog odjela Sveučilišta Yale. Zaključili su da „sve žive organizme okružuje kompleksno elektromagnetsko polje“.

Fritz Albert Popp

Prof. Fritz-Albert Popp, dopredsjednk Međunarodnog instituta za biofiziku otkrio je da žive stanice emitiraju sitne količine svjetlosti koju zove „biofotoni“ i da je njihov izvor  molekula DNA u jezgri stanice. Zaključak je da su biofotoni odgovorni za izazivanje biokemijskih procesa u stanica.

Franz Morell

Dr. Franz Morell i ing. Eric Rasche napravili su prvi biorezonantni instrument – MORA. 
Regumedov Bicom 2000 je aparat koji koristi elektromagnetne frekvencijske obrasce prikupljene iz tijela, a cilj je potaknuti iscjeljenje vlastitim snagama.

Please reload

Biorezonantna dijagnostika i terapija je područje energetske medicine koja na osnovi detekcije elektromagnetskih frekvencija  tijela otkriva blokade (bolesti) i sve supstance koje štete organizmu, a iste te frekvencije koristi i u terapiji. Dobre frekvencije vraća u tijelo, a loše ispravlja i šalje kao terapijski signal.

Biorezonantna terapija ( BRT), nježna je i neagresivna terapija koja pomoću vibracija odnosno frekvencija pomaže otklanjanju poremećene funkcije. Nakon biorezonantne terapije blagotvorne promjene u energetskom polju posljedica su poboljšanja na kemijskoj i fizičkoj razini organizma.

Biorezonantnom se terapijom prihvaćaju i prenose odgovarajuće elektromagnetske frekvencije. 
Frekvencije koje se koriste u tretmanima širokog su raspona i kreću se od 10 Hz pa do 150 kHz

REZONANCA
Primjer rezonance je običan radio aparat. Da bi pronašli određenu stanicu koju želimo slušati moramo pronaći određenu frekvenciju i ako nije točno na željenoj frekvenciji signal je loš, dakle, nije u rezonanciji.

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • Grey YouTube Icon

 Homeopatski centar VALERA, Ulica Dragojle Jarnević 1, Trešnjevka, 10 000 Zagreb, tel:01/3795-614, mob:098/986-9830