Bicom svjedočanstva

Čuvši priču jednog našeg poznanika koji je strašne alergije te astmu izliječio Bicom terapijom, suprug i ja smo krenuli na terapije kod doktorice Svetličić. Prvi motiv našeg dolaska je bila alergija, no testiranjem smo spoznali i uzroke naših drugih tegoba kojih danas više nema zahvaljujući Bicom terapiji i preporučenoj prehrani koja ide uz to! Sada se osjećamo lakše, bolje i svakako zdravo, a to sve bez i jednog antibiotika ili kojeg drugog lijeka!

Maja

Svaki puta kada dođem na terapiju iznova sam oduševljena mogućnostima BICOM aparata, a bitno je napomenuti da je jako važan i terapeut koji ga mora znati ispravno koristiti. Čula sam neka isksustva ljudi koji nisu imali rezultata, i u razgovoru došla do zaključka da ga neki terapeuti jednostavno ne znaju koristiti. Doktorica Zdravka sjajno kombinira BICOM terapiju i homeopatiju. Riješili smo candidu na prvom mjestu u samo 2 tretmana uz propisanu dijetu. Nevjerojatno je koliko različitih simptoma, za koje nikada ne bi ni pomislili, ukazuju na infekciju candidom. Zatim smo rješavali moj glavni alergen pšenicu, i to isto samo u 2 tretmana. Zanimljivo je da je većina sporednih alergena prestala biti alergenima nakon uklanjanja glavnog! Moram napomenuti da smo s terapijama krenule na početku 3. tromjesečja moje trudnoće. Riješile smo i fiziološku anemiju koja je normalna za 3. tromjesečje. Zbog niskog hemoglobina i eritrocita stalno sam imala osjećaj nedostatka kisika, nesanicu, konstantan umor... no problem je riješen u samo 3 tjedna bez bilo kakvih „klasičnih“ preparata željeza koji teško sjedaju na probavni sustav i izazivaju mučnine i bol u želucu. Bitno je napomenuti da se anemija ne rješava preko noći i da se krvna slika popravlja tek nakon minimalno 3 mjeseca, a ja sam u roku 3 tjedna živnula a to je pokazala i krvna slika. Rješene su mi i urinarne infekcije kojima su pogotovo trudnice sklone u samo 2 tretmana. Ostale su još neke stvari za rješavanje, no s njima ćemo malo pričekati zbog bebice. Zahvaljujem doktorici Zdravki i veselim se svakoj novoj terapiji.

Irena

BICOM je definitivno sjajna metoda liječenja. Godinama se bavim zdravljem i razvijam svoje potencijale. Isto tako, godinama nisam uspio prepoznati i riješiti  problem podivljale Candide u svom organizmu niti  alergene koji su mi smetali. Danas sam zahvalan Bicom tehnologiji i strpljenju doktorice Zdravke na čistom i zdravom stanju svoga organizma.

Željko Mavrović

Zovem se Danijela i imam 30 godina. S obzirom da je ovo moje prvo iskustvo s Bicom aparatom želim podijeliti svoje iskustvo s ljudima koje će zanimat kako on funkcionira, naravno, o njemu ćete sve saznat u Homeopatskom centru Valera, a ono šta Vam ja mogu reć je moje iskustvo, koje kreće ovako: Godinama sam se borila s glavoboljama i bila na razno raznim pretragama ali odgovor doktora je uvijek bio isti: " Nije Vam ništa vjerojatno nasljedna migrena"
Nisam se htjela pomirit s tim jer sam osjećala da mi organizam javlja drugačije, i vjerovala sam da postoji UZROK mojih glavobolja, koji mi oni nažalost nikad nisu znali otkriti.
Glavobolje su kulminirale u 12 mj 2011 , di nije prošo dan da nisam popila tabletu za glavu, a i di mi je organizam i kroz neke druge simptome počeo javljat da stvarno nešto nije u redu.
Tako sam počela istraživat neka alternativna rješenja za koja sam čula i prije i nekako me homeopatija najviše zainteresirala s obzirom da sam s njom i prije 2 godine riješila neki manji problem u kratkom periodu s pozitivnim rezultatom.
Istražujući naišla sam i na centar Valera gdje dr. Zdravka u sklopu homeopatije ima i Bicom aparat koji je percipiran na testiranju raznih alergena i pronalaženja stvarnih uzroka zdravstvenih problema!
Meni je ono bilo najveće otkriće ikad.
Na prvom pregledu ustanovljena mi je gljivica probavnog trakta ( candida ) , poremećaj metabolizma , blokada svih kanala, šećer.....i tako šok za šokom , al' konačno je otkriven i uzrok mojih glavobolja i lošeg stanja organizma!! ( moram naglasit da me nijedan doktor nikad nije poslao niti na jednu pretragu želuca, a istraživajući saznala sam da je želudac jedan od jačih pokretača glavobolja (naravno ako normalno ne funkcionira), a naši doktori često zanemaruju tu činjenicu u praksi kakvu mi poznajemo..
Nakon dijagnoze krenula sam s terapijama i jedno po jedno počela rješavat, u 2 i pol mjeseca zasad sam riješila sve svoje probleme a i ono najljepše šta mi se dogodilo OSTALA SAM TRUDNA!! (s obzirom da mi je na početku dijagnosticirana blokada spolnih organa)
Sad uživam u trudnoći i od početka liječenja nisam imala glavobolje niti popila ijednu tabletu a nadam se da će tako i ostati. 
Moram priznat da ne znam dal se glavobolja vraća i u kojem periodu, nadam se da će potrajati bar koju godinu no to ću vidjet tek s vremenom.
Nadam se da će Vam moje iskustvo pomoći u odluci pronalaženja Vašeg uzroka zdravstvenih problema, naravno odlučujete sami!

Danijela

S Bicom aparatom sam se uspješno, nakon 3 terapije riješila Candide. Test intolerancije na hranu je pokazao da mi je glavni alergen pšenica. Nakon dvije terapije mi je otklonjen taj alergen i sad bez ikakvih tegoba jedem pšenične proizvode, otklonjena mi je intolerancija i na mlijeko i mliječne proizvode. 3 mjeseca mi je izostao menstrualni ciklus. Odrađena mi je terapija za taj problem i za 2 tjedna  sam i taj problem riješila. Trenutno sam, uz daljnje terapije za sporedne alergene, na terapiji za emocije. Uz  početne probleme, kao sto je nesanica, osjećam smirenje.

Darija Arabadžić

Sa Bicomom sam se upoznala čim ga je dr. Svetličić ukjlučila u svoju praksu. Od tada je on prisutan u liječenju svih bolesti i tegoba u našoj obitelji, pa i onih najtežih.
Najprije smo i moj sin i ja Bicomom uspješno i u svega nekoliko tretmana izliječili Candidu i preosjetljivost na pojedinu hranu.
Nakon toga sam ja liječila uronoinfekt izazvan E. Coli. Pretragom urina otkrivena je prisutnost E. Coli, u dogovoru s dr. Svetličić nisam prihvatila terapiju antibioticima, već smo krenule s Bicom tretmanima. U svega nekoliko tretmana E. Coli je nestala što je potvrđeno ponovnom urinokulturom.
U rujnu prošle godine dijagnosticiran mi je karcinom dojke. Dijagnozu je potvrdila i dr. Svetličić koja je na osnovu Bicom testiranja od početka tvrdila da postoji tumor samo u dojci i da metastaza nema.
U listopadu sam bila na dvije operacije, najprije uklanjanja tumora iz dojke, a zatim i djelomičnog uklanjanja limfnih čvorova pazuha. Nalazi su pokazali da metastaza u limfnim čvorovima nema. Nakon operacije ordinirano mi je 6 ciklusa kemoterapija, zatim 25 zračenja i terapija tamoxifenom. Već i prije prve kemoterapije dr. Svetličić je započela s redovnim Bicom tretmanima, jednom tjedno, radi podizanja imuniteta i ublažavanja nuspojava kemoterapije. Tijekom kemoterapije (svaka tri tjedna) moja krvna slika je bila jako dobra i ni jedna kemoterapija nije trebala biti odgađana radi loše krvne slike i niskog broja leukocita, što se mnogim pacijentima redovito događa. Uvjerena sam da je tome tako zahvaljujući redovitim Bicom tretmanima i da sam zahvaljujući njima lakše podnijela kemoterapiju.
Po završetku kemoterapije napravila sam kompletnu krvnu sliku i jetrene probe. Oba testa pokazuju iznenađujuće mala odstupanja od referentnih vrijednost, s obzirom na primljenih 6 ciklusa kemoterapije.
U ovom trenutku idem na zračenje, preostalo mi je još 11 zračenja od ukupno ordiniranih 25. I dalje sam svaki tjedan na Bicom tretmanima radi podizanja imuniteta, čišćenja organizma od ostataka kemoterapije i štetnih utjecaja zračenja. Mogu reći da se svakim danom sve bolje osjećam, a vjerujem da veliki dio toga mogu pripisati Bicomu.
Obavila sam prvu kontrolu koja je pokazala da nema nikakvih metastaza i svi nalazi su jako dobri. Nastavljam dalje s Bicomom i vjerujem da ću pobijediti karcinom dojke.

Lidija I.

Liječnici mi nisu mogli pronaći uzrok višemjesečnog krvarenja iz crijeva. Aparat je otkrio Helicobacter. Nakon prve terapije, bakterija je nestala kao i krvarenje. U sezoni viroza i prehlada došla sam na terapiju jer nisam mogla disati ni gutati, a boljela me i glava. Nakon 10 minuta programa počela sam normalno disati. Što reći osim jedno veliko HVALA ! Gđa Zdravka je veliki profesionalac i preporučam ju apsolutno svima: klijentima, rodbini i prijateljima te oni dijele isto zadovoljstvo i pozitivne pomake u svojim terapijama!

Edita Hadžić

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • Grey YouTube Icon

 Homeopatski centar VALERA, Ulica Dragojle Jarnević 1, Trešnjevka, 10 000 Zagreb, tel:01/3795-614, mob:098/986-9830