Bicom rezonantna terapija


Porast zagađenja okoline dovodi do povećanog suočavanja terapeuta sa novim sindromima od kojih mnogi napreduju u kronične bolesti i postaju izuzetno teški za liječenje. Zbog izraženih blokada mnogi pacijenti postaju rezistentni na klasičan način liječenja i gube nadu u mogućnost izlječenja. Čak i u maternici moderan čovjek mora se boriti s velikim brojem toksina kojima je stalno izložen. Rezultat je ogromno povećanje kroničnih poremećaja u populaciji kao sto su reumatizam, astma, psorijaza, artroze, alergije, neurodermatitisi itd. Tradicionalne metode liječenja često više nisu sposobne regulirati te kronične poremećaje. U takvim slučajevima, zbog potpuno novog pristupa liječenju, BICOM rezonantna terapija nudi novu startnu poziciju koja donosi nadu pacijentima.


BICOM rezonantna terapija može se uspješno kombinirati s brojnim drugim tehnikama npr. ona je kompatibilna i pojačava terapeutske efekte akupunkture, elektro akupunkture, homeopatije, manualne medicine, aroma terapije, fitoterapije, izoterapije i neuralne terapije. Iskustvo je pokazalo da ove naturopatske metode rade čak i bolje kada se kombiniraju sa Biorezonantnom terapijom!
BICOM terapija dokazala je svoju efikasnost u humanoj medicini u prethodnih 20 godina sa nevjerojatnim rezultatima koji su objavljeni u literaturi.

Kako stanice komuniciraju?

Stanice koje komuniciraju

Stanice unutar našeg tijela razmjenjuju informacije putem frekvencija ili električnih impulsa, dakle komuniciraju. Kada je sve u redu u tijelu komunikacija je neometana i svaka stanica izvršava svoj zadatak

Stanice koje ne komuniciraju

Utjecajem negativnih supstanci na tijelo (virusi, paraziti, bakterije, otrovi, alergeni….) njihove opterećujuće frekvencije negativno utječu na tijelo.

Iscrpljene stanice

Kod poremećene komunikacije stanice neće biti u stanju  ispuniti svoj zadatak. Takvo stanje primjećujemo kao osjećaj iscrpljenosti, kroničnog umora, a poslije dolazi i do organskih promjena s pojavom određenih bolesti i pratećih simptoma.

Popravljene stanice s pomoću Bicoma

Pomoću BICOM aparata mogu se individualno i točno odrediti frekvencije različitih supstanci (bakterije, virusi, teški metali, različiti alergeni..) koji narušavaju funkcioniranje organizma. Tretman ispravlja narušenu frekvenciju i omogućava normalno funkcioniranje.

Stopala

Kako bi utvrdili energetsku neuravnoteženost pomažu nam i akupunkturne točke na rukama i stopalima. Točke se direktno odnose na različite organe i sustave unutar našeg tijela. Specijalni kompjuterski program ponovno uspostavlja energetsku ravnotežu. Postavljanjem elektroda na kožu poništava se negativan utjecaj na Vaše tijelo.

Please reload

  • Grey Facebook Icon
  • Instagram Social Icon
  • Grey YouTube Icon

 Homeopatski centar VALERA, Ulica Dragojle Jarnević 1, Trešnjevka, 10 000 Zagreb, tel:01/3795-614, mob:098/986-9830